Image

De beste en veiligste 365 voor het MKB

Microsoft 365 Business Premium is de meest complete en vooral de meest veilige Microsoft 365 variant. 
Door de inbegrepen Microsof Defender for Business zijn al uw devices optimaal beschermd tegen allerlei soorten malware en wordt uw mail veel beter beschermd tegen phishing aanvallen.
Door geavanceerd identiteits- en toegangsbeheer zijn uw gegevens beter beschermd dan bij andere Microsoft 365 varianten zoals Business Standard en Business Basic.

Met een SASLA van CNE (Security en Service Level Agreement) bent u ook verzekerd van Real Time Thread Protection waarbij uw Microsoft 365 omgeving 24x7 Real Time wordt gemonitord op vele bedreigingen zoals login pogingen vanuit andere locaties.

Eén oplossing om je bedrijfveiligte runnen

Microsoft 365 Business Premium brengt eersteklas Office-apps en krachtige cloudservices samen met uitgebreide beveiliging die je bedrijf helpt te beschermen tegen geavanceerde cyberbedreigingen.

Gebruik Office Apps

Met de altijd bijgewerkte volledig geïnstalleerde versies van Outlook, Word, Excel, PowerPoint voor Windows of Mac, OneNote en Access en Publisher (alleen pc), heb je altijd de nieuwste functies en mogelijkheden.

Gebruik 1TB aan opslag per gebruiker

Bewerk en deel documenten, foto's en andere bestanden vanaf elke locatie op al je apparaten met 1 TB aan cloudopslag in OneDrive.

Email en agenda's

Gebruik zakelijke e-mail via Outlook met een postvak van 50 GB per gebruiker en verzend bijlagen van maximaal 150 MB.

Werk samen met chatberichten en onlinevergaderingen

Krijg je team op één lijn met behulp van groeps-chats, onlinevergaderingen, bellen en webconferenties met Microsoft Teams.

Stroomlijn het plannen van afspraken met klanten en partners

Vereenvoudig hoe klanten afspraken plannen en beheren met Microsoft Bookings. Bied je klanten een gebruiksvriendelijke webpagina waarop ze 24/7 afspraken kunnen vinden en reserveren.

Verdedig je tegen cyberbedreigingen

Activeer Microsoft Defender voor Office 365 om te helpen beschermen tegen virussen, spam, onveilige bijlagen, verdachte koppelingen, en phishing-aanvallen.

Beheer mobiele apparaten, tablets en computers

Pas beveiligingsbeleid toe om werkgegevens op apparaten van het bedrijf en van medewerkers te helpen beschermen. Houd bedrijfsgegevens in goedgekeurde apps. Verwijder bedrijfsgegevens van verloren of gestolen

Schakel veilige externe toegang in en bescherm identiteiten

Help medewerkers veilig toegang tot zakelijke apps te krijgen, waar dan ook ze werken, met voorwaardelijke toegang. Bescherm tegen wachtwoordverlies of -diefstal met geavanceerde meervoudige verificatie.

Help bedrijfsgegevens te beschermen

Versleutel gevoelige e-mails en beperk het kopiëren en doorsturen van vertrouwelijke bedrijfsgegevens met Azure Information Protection. Schakel onbeperkte cloudarchivering in.

Nieuw! Krijg eindpuntbeveiliging van ondernemingsklasse met Microsoft Defender voor Bedrijven

Krijg bescherming tegen geavanceerde ransomware-aanvallen op alle apparaten—Windows, macOS, Android en iOS—met volgende generatie antivirus, eindpuntdetectie en reactie.
Image
Gemoedsrust met 99,9% uptime-garantie.
Image
Microsoft 365 biedt je de beste productiviteit in zijn klasse, met geavanceerd beveiligings- en apparaatbeheer om je bedrijf te beschermen tegen cyberbedreigingen.
Image

Microsoft en Security

Je hoeft er niet eens meer de krant voor te lezen: Het is overduidelijk dat zo'n beetje alle organisaties voortdurend onder vuur liggen van cybercriminelen. 

En die criminelen zijn geen nerds op tochtige zolderkamertjes maar professionele bedrijven met duizenden personeelsleden die gewoon hacken voor hun beroep. Het is een verdienmodel en geen kleintje ook! Alleen al in Nederland vinden er naar schatting meer dan 100.000 hack-pogingen per dag plaats!

Onlangs moest zelfs het ministerie van defensie toegeven dat ze al tijden werden beloerd door Chinese hackers op een 'systeem dat op zichzelf stond'. Onzin natuurlijk. Een systeem dat op zichzelf staat bestaat anno 2024 niet meer. Wat ze bedoelen is dat het gehackte systeem niet meteen op de rode knop kon drukken en dat de Chinezen daar niet konden zien waar onze arsenalen liggen. Dat weten ze overigens allang, maar dat terzijde. Daar is geen hack voor nodig.

Maar... zorgelijk is het zeker. Elke organisatie maakt gebruik van ICT, of sterker nog, is er 100% van afhankelijk. Uitval, verlies van data, diefstal van data, toegang tot data... het is allemaal geen optie. De zaak dient gewoon zo goed mogelijk beveiligd te zijn. Compromissen zijn niet meer aan de orde.

Microsoft

Heel veel organisaties werken met de producten en diensten van Microsoft, zoals Microsoft 365 en daarbij de alom geprezen Office applicaties. 

De vraag die ons dan ook vaak gesteld wordt: Is het gebruik van Microsoft 365 veilig? Het antwoord is nog niet zo heel eenvoudig!

Microsoft levert met Microsoft 365 een breed scala aan producten en diensten voor kleine én grote organisaties. Vanuit de historie zijn de 365 Business Basic en de 365 Business Standard ingericht voor kleinere bedrijven en Business Premium en de E3 en E5 licenties voor de grotere bedrijven.

Vanuit deze historie zijn de beveiligingsniveaus dan ook anders, zoals het beveiligingsniveau van een Fiat Panda anders is dan dat van een Mercedes S-Klasse.

Microsoft 365 Business Basic en Standard zijn dus wel beveiligd, maar het beveiligingsniveau van 365 Business Premium is veel hoger!

Microsoft 365 Business Premium:

 • Bevat geavanceerd identiteits- en toegangsbeheer.
 • Biedt verbeterde bescherming tegen cyberdreigingen, inclusief malware en ransomware met Microsoft Defender for Business.
 • Omvat enterprise-grade apparaat- en eindpuntbeveiliging.
 • Mogelijkheid om gevoelige informatie te ontdekken, classificeren en beschermen.
Bovenstaande onderdelen zitten dus niet in 365 Business Standard of 365 Business Basic. Volgens Microsoft moet de klant kiezen 'voor het beveiligingsniveau wat je nodig hebt'. Wij als CNE onderschrijven dat, maar wel met de toevoeging dat iedere organisatie het hoogste niveau ook echt nodig heeft. Ons advies is dan ook:  

Kies voor Microsoft 365 Business Premium! 

De schade die veroorzaakt kan worden door gijzelsoftware, diefstal van gegevens, verlies van gegevens of uitval van diensten is ontelbaar veel groter dan de meerkosten van Business Premium. Compromissen sluiten op het gebied van security is geen goed idee.
 
CNE is Microsoft Silver Partner en ISO 27001 gecertificeerd.

SASLA - Security And Service Level Agreement

Een SLA voorziet in operationeel en technisch beheer van uw ICT omgeving, waaronder uw computers, servers en andere gerelateerde apparatuur. Daarnaast beveiligen we uw computers en bestanden met anti-virus en anti-malware software (EDR: Endpoint Detection and Respons) en ondersteunen we u en uw medewerkers bij storingen, wijzigingen en calamiteiten. 

Een SASLA gaat een forse stap verder! Met zeer geavanceerde security monitoring bewaken we pro-actief uw Microsoft 365 omgeving én de gebruikers en mailboxen die deel uit maken van uw organisatie (XDR: Extended Detection and Response)

Zo kunnen we zien of er inlogpogingen worden gedaan op uw accounts en waar deze vandaan komen. Uiteraard kunnen we ook zien of deze pogingen al dan niet geslaagd zijn en of de hacker acties heeft uitgevoerd. We zien een groot aantal bedreigingen op het moment dat ze plaatsvinden en krijgen meteen alerts zodat we meteen kunnen ingrijpen als dat nodig is.

Microsoft Business Premium+CNE SLA Premium+Back-up/Jaarcontract

61,10 /Gebruiker/Maand

 • Bestaande uit:
 • Microsoft Business Premium (€ 20,60)
 • CNE SLA Seats & Servers Premium (€ 37,50)
 • 365 Back-Up (€ 3)
 • Inclusief MS-Teams

 • Zonder MS-Teams: - € 2

 • SASLA + € 1,00 /MS-licentie/Maand

 • Minimale afname SLA : 10 seats
Mmaandcontract:
€ 65,22 per gebruiker/maand

Microsoft Business Premium+CNE SLA Standard+Back-up/Jaarcontract

56,10 /Gebruiker/Maand

 • Bestaande uit:
 • Microsoft Business Premium (€ 20,60)
 • CNE SLA Seats & Servers Standard (€ 32,50)
 • 365 Back-Up (€ 3)
 • Inclusief MS-Teams

 • Zonder MS-Teams: - € 2

 • SASLA + € 1,00 /MS-licentie/Maand

 • Minimale afname SLA : 5 seats
Mmaandcontract:
€ 60,22 per gebruiker/maand

Microsoft Business Premium+CNE SLA Basic+Back-up/Jaarcontract

51,10 /Gebruiker/Maand

 • Bestaande uit:
 • Microsoft Business Premium (€ 20,60)
 • CNE SLA Seats & Servers Basic (€ 27,50)
 • 365 Back-Up (€ 3)
 • Inclusief MS-Teams

 • Zonder MS-Teams: - € 2

 • SASLA + € 1,00 /MS-licentie/Maand

 • Afname SLA : 3 tot 10 seats
Mmaandcontract:
€ 55,22 per gebruiker/maand

Mixen

Omdat een jaarcontract ook echt een jaarcontract is, adviseren wij u om een klein aantal maandcontracten af te nemen zodat u goedkoper af kunt schalen als dat nodig mocht zijn. Bij 50 gebruikers bv 5 maandcontracten en 45 jaarcontracten.

CoPilot voor Microsoft 365

Raak snel op de hoogte in minder tijd met intelligentie tussen meerdere toepassingen die naadloos met al je gegevens werkt.

Houd eenvoudig en in realtime discussies en voorgestelde actie-items bij.

Krijg nuttige begeleidingstips om impactvolle klantcommunicatie te maken.
Image
Image
Image

Meer rendement uit Microsoft 365

CNE is zeer bedreven in het 'boarden' van klanten, maar het kan altijd beter! Daarom bieden we onze klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van de diensten van 'RocketPilot'.

Je hebt niets aan techniek als je mensen er niet mee leert werken. En mensen hebben niets aan techniek als het hun werk niet ondersteunt. Mijn specialiteit is om techniek en mensen bij elkaar te brengen.Teams en Microsoft 365 bieden eindeloze mogelijkheden. Maar je kunt ze niet simpelweg ‘aanzetten’ en verwachten dat mensen er dan vanzelf optimaal mee aan de slag gaan. Hoe maak je hierin de juiste keuzes? En hoe borg je dat alle collega’s snel deze nieuwe werkwijzen omarmen en daardoor plezieriger kunnen werken? Rocketpilot helpt je slimmer, beter, leuker en efficiënter werken.

Willem Veenstra - Rocketpilot
Rocketpilot zorgt voor een menselijk implementatietraject  Dat heeft tot gevolg dat de adoptie van de nieuwe omgeving soepel verloopt en dat uw bedrijfsprocessen optimaal samenwerken. Rocketpilot praat met directie én medewerkers van de klant en zorgt er samen met CNE voor dat Microsoft 365 optimaal wordt ingezet,
Image

MS Teams & integratie telefonie

De standaard geïntegreerde oplossing om met Microsoft Teams (ook) te kunnen bellen werkt prima als je genoeg hebt aan de basisfuncties, maar is prijzig, tenminste bij Microsoft zelf.

CNE biedt deze oplossing ook, maar dan geïntegreerd met ons eigen VoIP platform en daarmee heb je 'the best of both worlds' in huis:
De standaard MS-Teams telefonie-oplossing maar dan met de beltarieven van CNE!

Voor een veel uitgebreidere telefonie-oplossing met Microsoft Teams biedt CNE de dienst 'Teams One'. Nog steeds met de CNE VoIP tarieven maar met veel meer functies én integraties met CRM en ERP paketten.

Microsoft Defender Plan 1

2,25
/Gebruiker/Maand

 • Bescherming tegen geavanceerde aanvallen, zoals phishing, malware, spam en gecompromitteerde zakelijke e-mail
 • Bescherming van meer dan alleen e-mail (Microsoft Teams, SharePoint, OneDrive, en Office-apps)
 • Interne e-mailbeveiliging
 • Genoemde prijs bij maandcontract (jaarcontract: € 1,88 per maand)

Defender plan 1 voor Microsoft 365

Wanneer u geen Microsoft Business Premium licenties heeft (daarbij is Microsoft Defender inbegrepen) maar wel de bescherming wenst van Microsoft Defender, is deze additionele licentie een prima mogelijkheid.

 • Let op deze verschillende prijzen voor maand- en jaarcontracten!
 • Een jaarcontract is niet tussentijds opzegbaar, maar wel goedkoper. 
 • Houdt ook hier een mix aan van 80% jaar- en 20% maandcontract.
Image
Image
Image

Back-up

Wanneer u bestanden of mail wist, al dan niet per ongeluk, dan kunt u bij Microsoft slechts 2 maanden terug in de tijd. 
Heel vaak blijkt dat bij lange na  niet genoeg te zijn en daarom implementeren wij standaard een additionele en externe back-up service voor al onze M365 klanten. 

Deze back-up service, van markleider Barracuda, slaat een kopie van uw bestanden én van uw mail én van uw agenda-items op in een eigen beveiligde cloud en doet dat met onbeperkte retentie. Uw gewiste bestanden of outlook-items blijven dus net zolang bewaard als dat u de dienst afneemt. 

Dat is niet alleen er handig, maar gewoon noodzakelijk, bijvoorbeeld bij een succesvolle  ransomware aanval. U kunt altijd terug naar de situatie vóór de aanval.

CodeTwo email signatures

CodeTwo Signature Management is de enige Microsoft Certified oplossing voor geautomatiseerde en gepersonaliseerde handtekeningen onder Microsoft 365 email.

CNE is partner van CodeTwo en integreert dit product volledig met uw Microsoft 365 omgeving.

CodeTwo email signatures kost € 1 per maand/gebruiker bij afname van 10 of meer licenties. Bij minder dan 10 licenties is de prijs € 1,25 per maand/gebruiker. De minimale afname is 5.