• +31 88 766 76 76
 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Image

De beste en veiligste 365 voor het MKB

• Blijf up-to-date met de nieuwste versie van Word, Excel, PowerPoint en meer.
• Houd contact met klanten en collega's met behulp van Outlook, Exchange en Microsoft Teams.
• Beheer je bestanden vanaf elke locatie met 1 TB aan cloudopslag in OneDrive per gebruiker.
• Verdedig je bedrijf tegen geavanceerde cyberbedreigingen met geraffineerde phishing- en ransomwarebeveiliging.
• Beheer de toegang tot gevoelige informatie met behulp van versleuteling om te voorkomen dat gegevens per ongeluk worden gedeeld.
• Beveilig apparaten die verbinding maken met je gegevens en help iOS-, Android-, Windows- en MacOS-apparaten veilig en up-to-date te houden met Microsoft Defender for Business®

Compatibel met Windows 11, Windows 10 Pro en Windows 365. Sommige beheerfuncties worden niet ondersteund in Windows Home. Alle talen inbegrepen.

Eén oplossing om je bedrijfveiligte runnen

Microsoft 365 Business Premium brengt eersteklas Office-apps en krachtige cloudservices samen met uitgebreide beveiliging die je bedrijf helpt te beschermen tegen geavanceerde cyberbedreigingen.

Gebruik Office Apps

Met de altijd bijgewerkte volledig geïnstalleerde versies van Outlook, Word, Excel, PowerPoint voor Windows of Mac, OneNote en Access en Publisher (alleen pc), heb je altijd de nieuwste functies en mogelijkheden.

Gebruik 1TB aan opslag per gebruiker

Bewerk en deel documenten, foto's en andere bestanden vanaf elke locatie op al je apparaten met 1 TB aan cloudopslag in OneDrive.

Email en agenda's

Gebruik zakelijke e-mail via Outlook met een postvak van 50 GB per gebruiker en verzend bijlagen van maximaal 150 MB.

Werk samen met chatberichten en onlinevergaderingen

Krijg je team op één lijn met behulp van groeps-chats, onlinevergaderingen, bellen en webconferenties met Microsoft Teams.

Stroomlijn het plannen van afspraken met klanten en partners

Vereenvoudig hoe klanten afspraken plannen en beheren met Microsoft Bookings. Bied je klanten een gebruiksvriendelijke webpagina waarop ze 24/7 afspraken kunnen vinden en reserveren.

Verdedig je tegen cyberbedreigingen

Activeer Microsoft Defender voor Office 365 om te helpen beschermen tegen virussen, spam, onveilige bijlagen, verdachte koppelingen, en phishing-aanvallen.

Beheer mobiele apparaten, tablets en computers

Pas beveiligingsbeleid toe om werkgegevens op apparaten van het bedrijf en van medewerkers te helpen beschermen. Houd bedrijfsgegevens in goedgekeurde apps. Verwijder bedrijfsgegevens van verloren of gestolen

Schakel veilige externe toegang in en bescherm identiteiten

Help medewerkers veilig toegang tot zakelijke apps te krijgen, waar dan ook ze werken, met voorwaardelijke toegang. Bescherm tegen wachtwoordverlies of -diefstal met geavanceerde meervoudige verificatie.

Help bedrijfsgegevens te beschermen

Versleutel gevoelige e-mails en beperk het kopiëren en doorsturen van vertrouwelijke bedrijfsgegevens met Azure Information Protection. Schakel onbeperkte cloudarchivering in.

Nieuw! Krijg eindpuntbeveiliging van ondernemingsklasse met Microsoft Defender voor Bedrijven

Krijg bescherming tegen geavanceerde ransomware-aanvallen op alle apparaten—Windows, macOS, Android en iOS—met volgende generatie antivirus, eindpuntdetectie en reactie.

Mogelijkheden van Defender voor Bedrijven

Defender voor Bedrijven is een nieuwe eindpuntbeveiligingsoplossing die is ontworpen om kleine en middelgrote bedrijven (maximaal 300 medewerkers) te helpen. Met deze eindpuntbeveiligingsoplossing zijn de apparaten van je bedrijf beter beschermd tegen ransomware, malware, phishing en andere bedreigingen.

Vereenvoudigde clientconfiguratie

Configureer apparaten in een paar eenvoudige stappen met een aanbevolen beveiligingsbeleid dat direct uit de doos kan worden geactiveerd.

Dashboard voor bedreigingen en beveiligingsproblemen

Identificeer in realtime beveiligingsproblemen met software en onjuiste configuraties.

Eindpuntdetectie en reactie

Detecteer en reageer op aanvallen met op gedrag gebaseerde detectie, plus handmatige en live responsmogelijkheden.

Microsoft Business Premium / CNE SLA Goud / Jaarcontract

58,60 /Gebruiker/Maand

 • Microsoft Business Premium (€ 20,60)
 • CNE SLA Goud (€ 35)
 • 365 Back-Up (€3)
 • Minimale afname SLA : 10 stuks
Mmaandcontract:
€ 62,78 per gebruiker/maand

Microsoft Business Premium / CNE SLA Zilver / Jaarcontract

53,60 /Gebruiker/Maand

 • Microsoft Business Premium (€ 20,60)
 • CNE SLA Zilver (€ 30)
 • 365 Back-Up (€3)
 • Minimale afname SLA : 5 stuks
Mmaandcontract:
€ 57,78 per gebruiker/maand

Microsoft Business Premium / CNE SLA Brons / Jaarcontract

48,60 /Gebruiker/Maand

 • Microsoft Business Premium (€ 20,60)
 • CNE SLA Brons (€ 25)
 • 365 Back-Up (€3)
 • Minimale afname SLA : 3 stuks
Mmaandcontract:
€ 52,78 per gebruiker/maand

Mixen

Omdat een jaarcontract ook echt een jaarcontract is, adviseren wij u om een klein aantal maandcontracten af te nemen zodat u goedkoper af kunt schalen als dat nodig mocht zijn. Bij 50 gebruikers bv 5 maandcontracten en 45 jaarcontracten.

Microsoft 365 Business Standard

Minder uitgebreid dan Business Premium en zonder alle additionele beveiligingsopties, maar nog steeds een zeer compleet pakket aan essentiële productiviteit-tools zoals alle bekende Office applicaties, MS-Teams voor on-line vergaderen en Sharepoint en OneDrive voor opslag in de cloud.

Microsoft Business Standard / CNE SLA Goud / Jaarcontract

49,70 /Gebruiker/Maand

 • Microsoft Business Standard ( € 11,70)
 • CNE SLA Goud (€ 35)
 • 365 Back-Up ( € 3)
 • Minimale afname SLA : 10 stuks
Mmaandcontract:
€ 54,78 per gebruiker/maand

Microsoft Business Standard / CNE SLA Zilver / Jaarcontract

44,70 /Gebruiker/Maand

 • Microsoft Business Standard ( € 11,70)
 • CNE SLA Zilver (€ 30)
 • 365 Back-Up ( € 3)
 • Minimale afname SLA : 5 stuks
Mmaandcontract:
€ 49,78 per gebruiker/maand

Microsoft Business Standard / CNE SLA Brons / Jaarcontract

39,70 /Gebruiker/Maand

 • Microsoft Business Standard ( € 11,70)
 • CNE SLA Brons (€ 25)
 • 365 Back-Up ( € 3)
 • Minimale afname SLA : 3 stuks
Mmaandcontract:
€ 44,78 per gebruiker/maand

Mixen

Omdat een jaarcontract ook echt een jaarcontract is, adviseren wij u om een klein aantal maandcontracten af te nemen zodat u goedkoper af kunt schalen als dat nodig mocht zijn. Bij 50 gebruikers bv 5 maandcontracten en 45 jaarcontracten.
Image
Gemoedsrust met 99,9% uptime-garantie.
Image
Microsoft 365 biedt je de beste productiviteit in zijn klasse, met geavanceerd beveiligings- en apparaatbeheer om je bedrijf te beschermen tegen cyberbedreigingen.
Image
Image
Image

Back-up

Wanneer u bestanden of mail wist, al dan niet per ongeluk, dan kunt u bij Microsoft slechts 2 maanden terug in de tijd. 
Heel vaak blijkt dat bij lange na  niet genoeg te zijn en daarom implementeren wij standaard een additionele en externe back-up service voor al onze M365 klanten. 

Deze back-up service, van markleider Barracuda, slaat een kopie van uw bestanden én van uw mail én van uw agenda-items op in een eigen beveiligde cloud en doet dat met onbeperkte retentie. Uw gewiste bestanden of outlook-items blijven dus net zolang bewaard als dat u de dienst afneemt. 

Dat is niet alleen er handig, maar gewoon noodzakelijk, bijvoorbeeld bij een succesvolle  ransomware aanval. U kunt altijd terug naar de situatie vóór de aanval.

Training

Integraal onderdeel van de transitie is de training van de eindgebruikers. De mensen moeten soepel en snel met de andere manier van werken kunnen omgaan anders stokt het proces al voordat het überhaupt begonnen is. 

Niet alleen moeten zij anders leren werken, ze moeten ook gebruik kunnen maken van nieuwe applicaties zoals Teams. Zonder training wordt de volle potentie van Microsoft 365 en Teams niet benut en dat zou de investering niet rechtvaardigen.
Uiteindelijk is de transitie naar Microsoft 365 bedoeld om het werken beter, sneller en efficiënter te maken. Met goede training van de medewerkers wordt uw organisatie in-depth meegenomen in het transitieproces.

CNE verzorgt trainingen zowel on-premise bij de klant als bij ons in de Teelmanstraat in Aalsmeer. In Aalsmeer wordt voor de inwendige mens gezorgd. We werken in kleine groepen of individueel.