• +31 88 766 76 76
 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Image

Microsoft 365 - Flexibel en compleet

Microsoft 365 (voorheen Office 365) kent dezelfde Office applicaties die u al kent en elke dag gebruikt. En nog veel meer!

Omdat Microsoft 365 werkt met kracht van de cloud, hebt u vanaf vrijwel elke locatie en elk apparaat (pc, Mac en tablet) toegang tot uw toepassingen en bestanden en zijn ze altijd up-to-date.

En met het beheer van CNE heeft u het beste van twee werelden voor onbezorgd werken.

Transitie naar Microsoft 365

Om de overstap te maken van bijvoorbeeld een lokale client/server omgeving naar Microsoft 365 in combinatie met OneDrive en/of Sharepoint is veel kennis en ervaring nodig.
Niet alleen de technische kennis van alle mogelijkheden en onmogelijkheden is noodzakelijk maar uw organisatie moet ook goed voorbereid worden op het werken met Microsoft 365, OneDrive en Sharepoint.
Zij moeten anders leren werken en moeten deze verandering als het ware ‘omarmen’.
De ICT partner moet bij een transitie ook echt optreden als partner en het transitieproces samen met de organisatie vormgeven en uitvoeren. Alleen deze gezamenlijke benadering garandeert een succesvolle overgang.

CNE heeft de kennis én de ervaring om ook uw organisatie mee te nemen in het transitieproces naar Microsoft 365. CNE is Microsoft Silver Partner.

Met de transitie bent u er nog niet. Ook na de transitie is support en beheer van uw ICT infrastructuur nodig. Transitie naar de cloud betekent niet dat de noodzaak voor professioneel beheer komt te vervallen.
Image
Image

Eén oplossing om je bedrijf veilig te runnen

Microsoft 365 Business Premium brengt eersteklas Office-apps en krachtige cloudservices samen met uitgebreide beveiliging die je bedrijf helpt te beschermen tegen geavanceerde cyberbedreigingen.

Functies Microsoft Business Premium

Gebruik Office Apps

Met de altijd bijgewerkte volledig geïnstalleerde versies van Outlook, Word, Excel, PowerPoint voor Windows of Mac, OneNote (functies kunnen verschillen), en Access en Publisher (alleen pc), heb je altijd de nieuwste functies en mogelijkheden.

Gebruik 1 TB aan cloudopslag per gebruiker

Bewerk en deel documenten, foto's en andere bestanden vanaf elke locatie op al je apparaten met 1 TB aan cloudopslag in OneDrive.

Email en agenda's

Gebruik zakelijke e-mail via Outlook met een postvak van 50 GB per gebruiker en verzend bijlagen van maximaal 150 MB.

Werk samen met chatberichten en onlinevergaderingen

Krijg je team op één lijn met behulp van groeps-chats, onlinevergaderingen, bellen en webconferenties met Microsoft Teams.

Stroomlijn het plannen van afspraken met klanten en partners

Vereenvoudig hoe klanten afspraken plannen en beheren met Microsoft Bookings. Bied je klanten een gebruiksvriendelijke webpagina waarop ze 24/7 afspraken kunnen vinden en reserveren.

Nieuw! Krijg eindpuntbeveiliging van ondernemingsklasse met Microsoft Defender voor Bedrijven

Krijg bescherming tegen geavanceerde ransomware-aanvallen op alle apparaten—Windows, macOS, Android en iOS—met volgende generatie antivirus, eindpuntdetectie en reactie.

Verdedig je tegen cyberbedreigingen

Activeer Microsoft Defender voor Office 365 om te helpen beschermen tegen virussen, spam, onveilige bijlagen, verdachte koppelingen, en phishing-aanvallen.

Beheer mobiele apparaten, tablets en computers

Pas beveiligingsbeleid toe om werkgegevens op apparaten van het bedrijf en van medewerkers te helpen beschermen. Houd bedrijfsgegevens in goedgekeurde apps. Verwijder bedrijfsgegevens van verloren of gestolen apparaten met Microsoft Intune.

Schakel veilige externe toegang in en bescherm identiteiten

Help medewerkers veilig toegang tot zakelijke apps te krijgen, waar dan ook ze werken, met voorwaardelijke toegang. Bescherm tegen wachtwoordverlies of -diefstal met geavanceerde meervoudige verificatie.

Help bedrijfsgegevens te beschermen

Versleutel gevoelige e-mails en beperk het kopiëren en doorsturen van vertrouwelijke bedrijfsgegevens met Azure Information Protection. Schakel onbeperkte cloudarchivering in.

Microsoft Business Premium / CNE SLA Goud

55,60 /Gebruiker/Maand

 • Microsoft Business Premium (€ 18,60)
 • CNE SLA Goud (€ 34)
 • 365 Back-Up (€3)
 • Minimale afname SLA : 10 stuks

Microsoft Business Premium / CNE SLA Zilver

50,60 /Gebruiker/Maand

 • Microsoft Business Premium (€ 18,60)
 • CNE SLA Zilver (€ 29)
 • 365 Back-Up (€3)
 • Minimale afname SLA : 5 stuks

Microsoft Business Premium / CNE SLA Brons

45,60 /Gebruiker/Maand

 • Microsoft Business Premium (€ 18,60)
 • CNE SLA Brons (€ 24)
 • 365 Back-Up (€3)
 • Minimale afname SLA : 3 stuks

Microsoft 365 Business Standard

Minder uitgebreid dan Business Premium en zonder alle additionele beveiligingsopties, maar nog steeds een zeer compleet pakket aan essentiële productiviteit-tools zoals alle bekende Office applicaties, MS-Teams voor on-line vergaderen en Sharepoint en OneDrive voor opslag in de cloud.

Microsoft Business Standard / CNE SLA Goud

48,50 /Gebruiker/Maand

 • Microsoft Business Standard ( € 10,50)
 • CNE SLA Goud (€ 35)
 • 365 Back-Up ( € 3)
 • Minimale afname SLA : 10 stuks

Microsoft Business Standard / CNE SLA Zilver

43,50 /Gebruiker/Maand

 • Microsoft Business Standard ( € 10,50)
 • CNE SLA Zilver (€ 30)
 • 365 Back-Up ( € 3)
 • Minimale afname SLA : 5 stuks

Microsoft Business Standard / CNE SLA Brons

38,50 /Gebruiker/Maand

 • Microsoft Business Standard ( € 10,50)
 • CNE SLA Brons (€ 25)
 • 365 Back-Up ( € 3)
 • Minimale afname SLA : 3 stuks
Image
Gemoedsrust met 99,9% uptime-garantie.
Image
Microsoft 365 biedt je de beste productiviteit in zijn klasse, met geavanceerd beveiligings- en apparaatbeheer om je bedrijf te beschermen tegen cyberbedreigingen.
Image
Image
Image

Back-up

Wanneer u bestanden of mail wist, al dan niet per ongeluk, dan kunt u bij Microsoft slechts 2 maanden terug in de tijd. 
Heel vaak blijkt dat bij lange na  niet genoeg te zijn en daarom implementeren wij standaard een additionele en externe back-up service voor al onze M365 klanten. 

Deze back-up service, van markleider Barracuda, slaat een kopie van uw bestanden én van uw mail én van uw agenda-items op in een eigen beveiligde cloud en doet dat met onbeperkte retentie. Uw gewiste bestanden of outlook-items blijven dus net zolang bewaard als dat u de dienst afneemt. 

Dat is niet alleen er handig, maar gewoon noodzakelijk, bijvoorbeeld bij een succesvolle  ransomware aanval. U kunt altijd terug naar de situatie vóór de aanval.

Training

Integraal onderdeel van de transitie is de training van de eindgebruikers. De mensen moeten soepel en snel met de andere manier van werken kunnen omgaan anders stokt het proces al voordat het überhaupt begonnen is. 

Niet alleen moeten zij anders leren werken, ze moeten ook gebruik kunnen maken van nieuwe applicaties zoals Teams. Zonder training wordt de volle potentie van Microsoft 365 en Teams niet benut en dat zou de investering niet rechtvaardigen.
Uiteindelijk is de transitie naar Microsoft 365 bedoeld om het werken beter, sneller en efficiënter te maken. Met goede training van de medewerkers wordt uw organisatie in-depth meegenomen in het transitieproces.

CNE verzorgt trainingen zowel on-premise bij de klant als bij ons in de Teelmanstraat in Aalsmeer. In Aalsmeer wordt voor de inwendige mens gezorgd. We werken in kleine groepen of individueel.