Image

ICT Infrastructuur

Zonder deugdelijk internet staat feitelijk alles stil. Dat betekent eenvoudigweg dat uw ICT infrastructuur perfect op orde moet zijn. Snel, betrouwbaar en veilig. Zowel draadloos als bedraad.

En het liefst ook goed beheerd zodat problemen kunnen worden voorkomen en als nodig meteen worden opgelost.

Daar heb je specialisten voor nodig.

WiFi

Voor WiFi netwerken gebruiken we de apparaten van Ubiquiti/Unifi voor optimale performance. Wij hebben de beschikking over meerdere gecertificeerde WiFI specialisten (Ubiquiti Enterprise Wireless Admin) die op maat kunnen berekenen(!) welke en hoeveel WiFi access points er nodig zijn, waar en hoe(!) ze moeten hangen en hoe ze moeten worden ingesteld.

WiFI is niet een kwestie van even een paar access points ophangen. Als je het perfect wil laten werken, is een zeer goed doorgerekend WiFi-plan noodzakelijk.

Image

Internet

We leveren  alle mogelijke internetverbindingen, of het nu glasvezel,  kabel of een DSL variant is, zoals ADSL, VDSL, VVDSL of BVVDSL.

Niet alleen leveren we de verbinding maar ook de noodzakelijke randapparatuur zoals een betrouwbare en snelle modem/router/firewall. Deze apparatuur zorgt ervoor dat uw lokale netwerk wordt afgeschermd én dat u razendsnelle toegang heeft tot het internet.

De benodigde router wordt door ons geleverd, geïnstalleerd en beheerd. U betaalt een maandelijkse fee voor het gebruik, het onderhoud en het beheer van de router. Wij zorgen voor de updates en voor de beveiliging en bij een defect wordt hij door ons vervangen. 

Internetverbindingen worden altijd aangegaan voor de duur van minimaal één jaar. Daarna is het contract per maand opzegbaar. U sluit het contract af met CNE, behalve bij Ziggo verbindingen. Hier sluit u het contract rechtstreeks af bij Ziggo. 

Lokaal netwerk

Al zolang als we bestaan, richten we netwerken in en beveiligen we ze. We doen dat met gebruikmaking van de beste netwerkapparatuur en van onze rijke ervaring.

Bekabeling en apparatuur

Voor bekabelde netwerken maken we gebruik van de switches van Unifi en HP en de routers van Mikrotik en Draytek. We beheren en monitoren dit vervolgens op afstand waardoor we proactief kunnen acteren bij een storing of een veiligheids-issue. Updates worden automatisch uitgevoerd wanneer u beschikt over een SLA.

Nog geen kabels in uw pand? Geen probleem. Met onze bekabelingspartner installeren en certificeren we uw netwerk-infrastructuur.

Speciale verbindingen

CNE levert via partners ook speciale verbindingen zoals:

  • IP VPN : Via gesloten layer-2 dataverbindingen tussen uw vestigingen of datacentra.
  • Zakelijk internet: Verbindingen die multi-carrier, multi-medium gesloten en veilig verbinding maken met ons netwerk
  • Interconnects: De fysieke verbinding tussen switches en routers van verschillende partijen via 10 Gbit SFP+ datakoppelingen
Image