Image

Hosting Diensten

CNE levert hosting diensten vanuit meerdere ISO 27001 datacenters.

Van standaard shared webhosting, inclusief domeinregistratie, tot en met op maat gesneden VPS servers. Een prima Nederlands alternatief voor Azure of AWS voor een fractie van de prijs.

Colocatie

Uw eigen server(s) bij ons in het CNE datacenter. Met een niveau van dienstverlening dat u zelf bepaalt. Full Access, Power Management en fysieke toegang behoren tot de mogelijkheden. 

A en B feeds to 32 Ampère per feed, VLANS, 2 GB redundant upstream, Cooling Alleys.. onze technische specs zijn state-of-the-art.

Image

Dedicated en virtual dedicated servers

Wanneer u voor uw eigen services een compleet eigen omgeving nodig heeft.

Met OS’s en configuratie naar keuze en dienstverlening op maat. Full offsite backups, offsite VHD backups, remote hands en een CNE SLA zijn mogelijk.

Wholesale webhosting

Binnen onze shared webhosting omgeving kunnen we úw webhosting-services onderbrengen. U factureert aan uw klanten, wij factureren u en beheren de techniek van uw omgeving. Desgewenst met back-upfaciliteiten, high-availibility en CNE Service en Support.

Webhosting

Voor professionele hosting van uw website(s) gebruikt CNE het Parallels Plesk Panel. Via dit platform bieden we Shared Webhosting diensten die geschikt zijn voor grote en kleine websites.

We ondersteunen diverse CMS systemen waaronder Joomla en WordPress. We ondersteunen o.a.: PHP, Perl, CGI, FastCGI en Javascript.

Wehosting diensten leveren we vanaf € 5 per maand, exclusief domeinregistratie(s).

Domeinregistratie

We zijn een volledig geoutilleerde domein registrar en kunnen dus (bijna) elk gewenst domein op vrijwel elk gewenst TLD voor u registreren al dan niet met SSL certificaten.
Image