Zakelijke telefonie is de levensader van elke organisatie. Xelion is in de opkomende wereld van VoIP dé telefonieoplossing uit de cloud, waarmee organisaties hun communicatie optimaal op orde brengen. Medewerkers die altijd en overal kunnen bellen vanuit de vaste telefoon, PC, laptop of smartphone worden onderdeel van een optimaal bereikbare organisatie. Met een zeer rijke suite aan features plaatst Xelion telefonie in het hart van de organisatie voor een vaste prijs per maand. Dankzij de unieke Xelion-app is de smartphone volledig onderdeel geworden van de bedrijfscommunicatie, waarbij het vaste nummer altijd binnen handbereik is. Integratie met Outlook of een relatiebeheerpakket is makkelijk te realiseren. Dat en nog veel meer maakt dat Xelion excellente software is, die communicatie en klantcontact op een hoger plan brengt.

CNE beschikt over zeer ruime ervaring met kleine én grote voip-telefonie implementaties. Met Xelion 6 hebben we ook het beste VoIP platform in huis.

/Mobiele%20integratie
Met de Xelion App is uw mobiele telefoon integraal onderdeel van uw telefooncentrale en dus van uw bereikbaarheid.
Volledig provider-onafhankelijk en gewoon inbegrepen in de standaard functies.
/Alle%20functies
Alle telefoonfuncties die u kunt bedenken zitten standaard in Xelion. Inclusief bijzondere functies zoals een conference room, enquetes, voicemail-to-email en wallboards (voor Contact Centers)
/Licentie%20per%20gebruiker
Bel gemakkelijk met meerdere apparaten: Een vaste of draadloze telefoon, een pc of laptop of uw smartphone. Door het gebruikers-gebaseerde licentiemodel betaalt u nooit teveel.
/Besparing
VoIP telefonie betekent altijd een besparing t.o.v. traditionele telefonie. Niet alleen zijn de variabele kosten (de 'tikken') een stuk lager maar ook de benodigde infrastructuur is een stuk goedkoper
/Gebruiksgemak
Xelion beschikt over een zeer gebruiksvriendelijke 'softphone', een applicatie op uw desktop, tablet, dektop of mobiele telefoon die u optimaal laat profiteren van de vele Xelion functies.
/Management%20informatie
Xelion 6 bevat standaard een uitgebreide management rapportage module. Hiermee kunt u inzichtelijk maken hoe uw telefoonteam presteert. Als de standaard rapportages niet voldoen, maken wij tegen een kleine vergoeding een rapportage op maat.
/Gesprekopnames
Bij Xelion 6 worden alle gesprekken opgenomen. Bijzonder handig om precies te weten wat er wel en niet gezegd is. Desgewenst kan deze functie worden uitgeschakeld of alleen worden geactiveerd voor buitenlijnen.
/Gespreksverslagen
Schrijf een gespreksverslag na uw gesprek zodat u later nog weet wat er gezegd werd. Of vlag het gesprek om later op terug te komen.
/API
Xelion wordt geleverd met een zeer uitgebreide API zodat vrijwel alle functies van Xelion gekoppeld kunnen worden met bestaande of speciaal te ontwikkelen applicaties
/Outlook
Xelion 6 biedt de mogelijkheid om uw Outlook (en Exchange!) contactpersonen en agenda te synchroniseren . Zo weet uw telefooncentrale en uw receptionist(e) of u beschikbaar bent of niet.
/Adresboek
Compleet en up-to-date adresboek altijd onder handbereik op pc, smartphone of tablet. Uw Xelion is een compleet CRM systeem.
/Presentie
Wie is er wel en wie is er niet? In de presentielijst ziet u dat meteen. Ook op te delen in lijsten per afdeling of filiaal.
/SMS
Met uw Xelion 6 kunt u zeer gemakkelijk SMSjes versturen. Ook naar groepen en ook op een door u gewenst moment.
/Mee(f)luisteren
Met Xelion 6 is het mogelijk om met je eigen softphone mee te (f)luisteren met een lopend gesprek. Bijzonder handig voor trainingsdoeleinden en voor Customer Contact Centers.
/Chat
Xelion 6 heeft een ingebouwde chat functie. Er kunnen zelfs bestanden worden meegestuurd en ook groep-chats zijn mogelijk.
/CTI
Xelion praat out-of-the-box met een aantal toonaangevende CRM en ERP systemen. Zo is uw Xelion database altijd up-to-date en kunt u rechtstreeks bellen vanuit uw CRM of ERP systeem.
/Rooster
Zet uw werkrooster in Xelion en uw telefoon én uw collega's weten precies wanneer u wel of niet bereikbaar bent.
/Nummers
Uw bestaande nummers meenemen, nieuwe nummers zowel regionaal (020, 050 enz.) als nationaal (085, 088), internationaal... het kan allemaal.
/Call-Me-Now
Maak een 'bel me nu' knop op uw website en maak direct contact met uw (potentiële) klant. Korter kan de lijn niet zijn.
/Hosted%20of%20on-premise
Heeft u al een eigen server-omgeving en wilt u uw Xelion graag zelf 'draaien'. Kan natuurlijk ook. U koopt dan uw licenties en voor een gering bedrag doen wij alsnog het beheer.

Xelion klanten case: Muziekkwartier Enschede

Met de keuze van Xelion heeft het Muziekkwartier een veelzijdig en stabiel telefoniesysteem. “We wilden niet voor een dubbeltje op de eerste rang zitten, maar een systeem met hele goede prijs/kwaliteit. Met Xelion hebben we een goede keuze gemaakt want het systeem is functioneel compleet.” Alle functionaliteit in Xelion wordt voor een vaste prijs aangeboden. Geen kleine lettertjes of onaangename facturen als je extra functies wilt gaan gebruiken. “Daarnaast is het prettig om te zien dat gebruikers ook daadwerkelijk met de nieuwe mogelijkheden zoals de app en softphone gaan werken. Zo wordt het mogelijk slimmer te werken en de service naar bezoekers te verbeteren.”
Lees de PDF

Meer informatie over Xelion

Hieronder vindt u een aantal interessante filmpjes over een aantal belangrijke functies van Xelion.
Ervaar de 'look and feel' van Xelion zelf! Wij geven graag een uitgebreide demo, bij u ter plaatse, in het Xelion Experience Center in Delft of bij ons in Amstelveen.

Xelion 6

Het Xelion Phone System is op de eerste plaats een ultramoderne, zeer complete en zeer eenvoudig te gebruiken VoIP-telefooncentrale van Nederlandse bodem die met passie en oog voor kwaliteit is ontwikkeld. Alle mogelijke en denkbare functies die je als moderne ondernemer wenst, zitten standaard in deze telefooncentrale. Daarom is deze telefooncentrale geschikt voor elke ondernemer, in elke branche en van elk formaat.

<< Klik op het filmpje en zie hoe eenvoudig Xelion werkt

Integratie met mobiel

Als het gaat om bereikbaarheid is de belangrijkste wens van veel organisaties om vaste en mobiele telefonie met elkaar te integreren. Daarmee wordt de mobiele telefoon onderdeel van de vaste telefooncentrale. Dit scheelt in kosten en de bereikbaarheid van medewerkers wordt stukken beter. De oplossingen die momenteel door andere partijen geboden worden vereisen dat netwerk, telefooncentrale en mobiele abonnementen bij één provider worden afgenomen. Dit is onhandig voor de gebruiker, omdat vaste en mobiele abonnementen vaak verschillende looptijden hebben. Ook is het duur en wordt de flexibiliteit om te switchen tussen telecomproviders tot nul gereduceerd omdat je vast zit aan één aanbieder.

Management functies

Alle activiteiten op uw Xelion Phone System worden vastgelegd in een (Oracle) database. Hierdoor kunt u alle denkbare gegevens boven water halen en visualiseren waardoor u optimale grip krijgt op uw bereikbaarheid en op het functioneren van uw telefoonteam.

Ideaal voor Klant Contact Centers en voor elke organisatie waarbij telefonisch contact cruciaal is.

Integratie met CRM/ERP

Elke organisatie is voortdurend op zoek naar mogelijkheden om werkzaamheden efficiënter uit te voeren en de administratie lasten te verminderen. Met de integratie van uw Afas of Exact software met de telefonie oplossing van Xelion gaan medewerkers niet alleen veel slimmer werken, ook de bereikbaarheid gaat omhoog. Xelion maakt van uw ERP of CRM systeem een telefooncentrale; u kunt direct vanaf uw PC telefoneren en gesprekken terugluisteren. Geen dubbele invoer meer, weg met verschillende adresboeken, makkelijk terugvinden van informatie over telefoongesprekken.

Xelion Hosted

Vanuit onze eigen datacentra in Nederland hosten wij Xelion VoIP telefooncentrales. Door de redundante opstelling is de uptime hoger dan 99,999%
 • Laagste prijs
 • 3-jarig contract
 • € 7,00
 • per maand per gebruiker
 • Minimaal 3 gebruikers*
 • Onbeperkt aantal toestellen per gebruiker
 • Vast-mobiel integratie met de Xelion App
 • Inclusief alle Xelion functies
 • 1 maand gespreksopnames
 • Service level 1**
 • Lease Yealink 42S: € 1,50 p/m
 • 2-jarig contract
 • € 8,00
 • per maand per gebruiker
 • Minimaal 3 gebruikers*
 • Onbeperkt aantal toestellen per gebruiker
 • Vast-mobiel integratie met de Xelion App
 • Inclusief alle Xelion functies
 • 1 maand gespreksopnames
 • Service level 1**
 • Lease Yealink 42S: € 2,50 p/m
 • 1-jarig contract
 • € 9,00
 • per maand per gebruiker
 • Minimaal 3 gebruikers*
 • Onbeperkt aantal toestellen per gebruiker
 • Vast-mobiel integratie met de Xelion App
 • Inclusief alle Xelion functies
 • 1 maand gespreksopnames
 • Service level 1**
 • Lease Yealink 42S: € 5,00 p/m

Per spraakkanaal (lijn) per maand: € 4,00. Het aantal benodigde lijnen is afhankelijk van de behoefte.
Setup per toestel: € 35,00. Opzegtermijn: 1 maand.
Totale kostprijs van de implementatie kan pas worden vastgesteld na een inventarisatie.
*Toeslag bij 1 gebruiker: € 10,00 per maand, bij 2 gebruikers: € 5,00 per maand
**Hoger service level € 1,00 per maand, per level, per gebruiker.
Internetverbinding voor VoIP (wanneer nodig): € 35,00 per maand incl. huur router.

gantry-media://cne/klanten/Amstelveen_logo.jpg
gantry-media://cne/klanten/es_100_100.png
gantry-media://cne/klanten/Engels.png
gantry-media://cne/klanten/Flexis_logo_small.png
gantry-media://cne/klanten/HFB-logo.png
gantry-media://cne/klanten/MariaTailor-Logo_small.png
gantry-media://cne/klanten/VVV_logo.jpg
gantry-media://cne/klanten/Vita_Amstelland.png
gantry-media://cne/klanten/ccigroep.png
gantry-media://cne/klanten/hansellogo.jpg
gantry-media://cne/klanten/logo-crohill.jpg
gantry-media://cne/klanten/sas.png
gantry-media://cne/klanten/FlowFrightLogo.png
gantry-media://cne/klanten/logo_bieb.png
gantry-media://cne/klanten/snoeks.png
gantry-media://cne/klanten/wissing.png
gantry-media://cne/klanten/haarlem.png
gantry-media://cne/klanten/bvlf.png
gantry-media://cne/klanten/Stedelijk_logo_small.png
gantry-media://cne/klanten/logo.gif
gantry-media://cne/klanten/Participe-logo_fc1.jpg
gantry-media://cne/klanten/tresforte.png
gantry-media://cne/klanten/Just-Brands-Logo_small2.jpg
gantry-media://cne/klanten/pvdbosch.png
gantry-media://cne/klanten/kokon.png
gantry-media://cne/klanten/igc.png
gantry-media://cne/klanten/oa-logo.png
gantry-media://cne/klanten/team_italia.png
gantry-media://cne/klanten/timpaan-logo.png
gantry-media://cne/klanten/rokatec.png
gantry-media://cne/klanten/vawo.png
gantry-media://cne/klanten/studyflow.png
gantry-media://cne/klanten/logo-esa-aalsmeer.png
gantry-media://cne/klanten/aps-logo.png
gantry-media://cne/klanten/logo_nicw.png
gantry-media://cne/klanten/dps-services.png
gantry-media://cne/klanten/Matchez_logo.jpg
gantry-media://cne/klanten/grandhotelbeatrix_small.png
gantry-media://cne/klanten/versterking-1.jpg