Eerlijke ICT

23 jaar kennis en ervaring

Anno 1996

Over ons
Heden en verleden

Missie

Onze missie is om organisaties te voorzien van veilige en betrouwbare ICT oplossingen. Daarbij is kwaliteit de basis van alles.

De kwaliteit komt tot uiting in onze

  • Mensen. Een zeer hecht team van gedreven professionals met een schat aan kennis en ervaring
  • Middelen. De beste hardware, de snelste, veiligste en meest stabiele verbindingen, de beste software, de beste tools
  • Maatstaven. Pure klantgerichtheid met een harde focus op veiligheid, integriteit en continuïteit

Geschiedenis

Oprichter en directeur Peter van Nijen had zijn sporen in de ICT al verdiend bij bedrijven als de ING bank en IBM toe hij in november 1996 besloot voor zichzelf te beginnen. Sterk ondersteund door echtgenote Jeanette werkte Peter de eerste tijd alleen vanuit het woonhuis in centrum Amsterdam. Niet onvermeld mag de bijdrage van vriend Peter de Rooy genoemd worden, een ex-collega van de ING bank, die Peter in de eerste jaren regelmatig bijstond, vaak voor geen of een kleine vergoeding. In 2000 werd de eenmanszaak omgezet in een BV en kwamen de eerste personeelsleden. Vanuit huis werken was geen optie meer en er werd een kantoor gevonden in Amstelveen. Ook dat werd op den duur te klein en CNE verhuisde naar Amsterdam-Noord. In 2005 kwam Jim Kennedy CNE versterken. Met zijn kennis en ervaring in hosting diensten werd het portfolio uitgebreid en werd er fors geïnvesteerd in een eigen hosting-platform. Niet veel later kwamen ook Dennis Smit en John van den Berg CNE versterken en via een tweede locatie in Amsterdam keerde CNE weer terug naar Amstelveen. Inmiddels was Jim Kennedy partner geworden in de BV en kreeg hij de leiding over alle technische zaken.

Door al heel vroeg te investeren in kennis van VoIP telefonie, we schrijven het jaar 2009, creëerde CNE een flinke voorsprong in deze tak van ICT. Dat resulteerde in een nog uitgebreider klantenbestand en nog meer mensen.
Vroegtijdig inspringen in nieuwe techniek is altijd het speerpunt geweest van CNE. Zo zijn we laatste tijd volop bezig met het nog meer kennis vergaren van Office 365 en aanverwante diensten en producten. Inmiddels, na alweer ruim 22 jaar,  zijn we met tien mensen en daarmee bedienen we ruim 500 klanten van allerlei pluimage en grootte. Steeds met de focus op de menselijke maat en gefundeerd op sterk ontwikkelde technische vaardigheden, geavanceerde middelen en zeer gedreven mensen!