Eerlijke ICT

23 jaar kennis en ervaring

Over CNE ICT Professionals

 • Brede en diepe
 • Kennis
 • Het CNE team bestaat uit zeer professionele consultants en engineers met een diepe en brede kennis van de ICT diensten die we leveren en ondersteunen.

 • ISO 27001 pending
 • Veilige en betrouwbare
 • Diensten
 • De focus ligt altijd op veiligheid, beschikbaarheid en betrouwbaarheid conform ISO 27001 normen. Dat geldt voor ons complete dienstenpakket.

 • Snelle en professionele
 • Support
 • Een helpdesk die zijn weerga niet kent. Supersnelle respons door professionele engineers zodat u snel weer verder kunt.

CNEws

 • Koppeling met Xelion
 • WhatsApp
 • Via een Whatsapp for Business account is de Xelion chat functie direct te koppelen met een WhatsApp account. Dit account kan geconfigureerd worden op elk willekeurig telefoonnummer, dus ook uw vaste telefoonnummer. Zo kunt uw rechtstreeks met uw klanten via Whatsapp communiceren, ook via uw website!

 • Lees verder
 • Per 28 september
 • Verhuizen
 • Per 28 septemberr betrekken we ons eigen kantoorpand in Aalsmeer. Meer ruimte voor eerlijke ICT!

  Het nieuwe adres is:

  Teelmanstraat 1
  1431 GL Aalsmeer

 • Meer informatie
 • CNE Webshop
 • Groen alternatief
 • De CNE Shop bevat ruim 2300 gebruikte ICT artikelen van de allerhoogste kwaliteit. Van laptops tot telefoons en mét garantie tot wel 3 jaar!

 • CNE Shop
 • Xelion koppeling
 • Met ZOHO
 • Zoho One en Zoho CRM kunnen binnenkort gekoppeld worden met Xelion.

  Rechtstreeks bellen vanuit je CRM en automatische klantenkaart pop-up behoren tot de mogelijkheden.

 • Binnenkort meer
 • Per 1 november
 • Nieuwe medewerkster
 • Per 1 november start Willemien Coenen als 1e lijns helpdeskmedewerkster bij CNE.

  Willemien heeft ruim 20 jaar ervaring en is dus een zeer welkome aanvulling van ons support team!

Via Voiceworks biedt CNE mobiele sim-only abonnementen voor de zakelijke markt. CNE mobiel gebruikt het KPN mobiele netwerk voor de mobiele verbindingen

vw mobile

Managed Mobile Unlimited

Zeer bijzonder is de integrale koppeling met mobiele telefonie. Bij een Voiceworks mobiel abonnement zijn de mobiele én vaste platformen al in de cloud met elkaar verbonden en kan er, zelfs zónder een mobiele app, unlimited mobiel én vast gebeld worden!

Bij Managed Mobile heeft u het hele plaatje compleet:

 • Een mobiel abonnement (SIM only) met ongelimiteerd bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland (uitgezonderd 090x-nummers)
 • Een vast abonnement met ongelimiteerd bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland (uitgezonderd 090x-nummers)
 • Directe koppeling met vaste en mobiele telefonie
  • U kunt, zonder app op uw smartphone, bellen met uw vaste nummer als uitgaand nummer
  • U kunt, zonder app op uw smartphone, interne nummers bellen met uw smartphone en u bent voor collega's ook mobiel bereikbaar op uw interne nummer
  • Met REACH bepaalt u precies hoe u bereikbaar wilt zijn, zowel inkomend als uitgaand
  • U heeft de beschikking over alle Coligo software, inclusief Coligo meetings

Prijsvoorbeeld:

Managed Mobile Blue Unlimited met 12 GB(!) databundel: € 36,00 per maand. Dat is dus een mobiel + een vast telefonie-abonnement met ongelimiteerd bellen en SMS-en binnen Nederland (uitgezonderd 090X nummers) met zowel je vaste als je mobiele telefoon!

Pay-as-you-go: Mobile Flex


U betaalt een vast laag bedrag voor het abonnement en daarnaast betaalt u alleen voor wat u gebruikt aan minuten, data en sms’jes. U betaalt een vast bedrag per minuut en geen starttarief. Zie de tarievensheet (onderaan deze pagina) voor meer informatie en prijzen.

Belbundels

Voor een vast laag bedrag per maand koopt u een vast aantal minuten af. Niet gebruikte minuten zijn niet mee te nemen naar de volgende maand. Uitsluitend verbruik vanuit Nederland valt binnen de bundel. Wanneer er meer minuten worden gebeld dan de hoeveelheid minuten die bij de bundel horen, dan geldt het buitenbundeltarief per minuut. Zie de tarievensheet voor meer informatie en prijzen.

Gecombineerde bundels: Mix Bundel

U kunt ook voor een gecombineerde bundel kiezen waarmee u een vast aantal minuten, sms’jes en MB’s per gebruiker per maand afkoopt. Niet gebruikte minuten, sms’jes en MB’s zijn niet mee te nemen naar de volgende maand. Uitsluitend verbruik binnen de EU valt binnen de bundel. Wanneer er meer minuten worden gebeld dan de hoeveelheid minuten die bij de bundel horen, dan geldt het buitenbundeltarief per minuut. Dit geldt ook voor de sms’jes en het dataverbruik. Zie de tarievensheet voor meer informatie en prijzen.

Onbeperkt bellen en sms’en binnen Nederland: Blue

Bij Blue is uw bel- en sms-verkeer binnen de EU afgekocht. Daarnaast zit er een standaard hoeveelheid GB aan data per maand per gebruiker in dit abonnement. U heeft de keus uit verschillende Blue abonnementen met verschillende datahoeveelheden, afhankelijk van uw behoefte. Niet gebruikte MB’s zijn niet mee te nemen naar de volgende maand. Zie hieronder voor de tarieven van deze populaire bundels.

Gratis extra functies

De volgende functies zijn zonder meerkosten inbegrepen bij CNE Mobiel. Deze functies zijn onderdeel van de unieke toegevoegde waarde van CNE Mobiel en onderscheiden zich van de rest van de markt.

Supersnel data gebruiken met 4G/LTE

Voiceworks biedt via het netwerk van KPN ook data via 4G/LTE aan. Met het 4G/LTE-netwerk van Voiceworks heeft u, wanneer en waar u wilt, een snelle internetverbinding en bent u niet meer afhankelijk van wifi. Op bijna alle abonnementen met een databundel of Data Pack is 4G/LTE beschikbaar zonder dat u hier extra voor betaalt. Om van 4G/LTE gebruik te kunnen maken heeft u een telefoon nodig die geschikt is voor 4G/LTE en een abonnement wat voor 4G/LTE in aanmerking komt. Meer informatie vindt u op de website van Voiceworks: http://www.voiceworks.com/nl/4G.
Daarnaast zijn wij gestart met het aanbieden van 4G+/LTE Advanced. Indien u over een toestel met deze 4G+/LTE Advanced techniek beschikt, dan kunt u zelfs piekdownloadsnelheden tot 256Mbps behalen.

Twee nummers op één simkaartcnesim green

Het is standaard mogelijk om twee mobiele nummers te gebruiken op één simkaart. Bijvoorbeeld één nummer voor privégebruik en één voor zakelijk of een apart nummer voor uw gezin. Deze nummers komen beiden uit op uw mobiele toestel, maar zijn via onze Reach applicatie (zie 4.2.5) en Coligo REACH app los van elkaar te beheren voor wat betreft bereikbaarheid . Hierdoor volstaat u met één toestel en bespaart u in kosten omdat u één abonnementsprijs betaalt.

Extra Voicemail functies; Voicemail to email en Multiple voicemail

Het Voiceworks voicemailsysteem voorziet standaard in een voicemail-to-email-functie. Zodra u deze functie heeft geactiveerd, worden achtergelaten voicemailberichten ook afgeleverd als een audiobestand in uw e-mailbox. Deze zijn dan direct af te luisteren, ook als u bijvoorbeeld uw mobiele telefoon niet bij u heeft of wanneer de batterij leeg is.
Een andere handige functie van Voiceworks Mobile voicemail is de mogelijkheid om meerdere welkomstboodschappen te definiëren en te koppelen aan verschillende afzendernummers of gebelde nummers. Zo kunt u bijvoorbeeld voor privé en zakelijk een aparte voicemail hanteren.

Sms to e-mail

Dankzij deze functie worden sms-berichten, indien gewenst afgeleverd in uw e-mailbox. Zo kunt u alsnog uw sms-berichten ontvangen als u uw toestel niet bij de hand heeft en zijn deze eenvoudig te archiveren.

Via Reach instellen hoe men u kan bereiken

Elke gebruiker van Voiceworks Mobile krijgt de beschikking over Reach waarmee u in detail uw bereikbaarheid kunt instellen. Deze standaard gratis dienst biedt u ongekende flexibiliteit en mogelijkheden om uw eigen bereikbaarheid tot in de puntjes te definiëren. Elke gebruiker kan bijvoorbeeld tot in detail aangeven wat er dient te gebeuren met binnenkomende en uitgaande telefoongesprekken. Op basis van onder andere het bestemmingsnummer, de dag van de week en het tijdstip kunt u instellen wat er met een gesprek moet gebeuren. U schakelt bijvoorbeeld inkomende gesprekken na 18:00 door naar uw privé nummer.
U kunt ook flexibele nummerweergave instellen wanneer u zelf iemand belt. De mogelijkheden zijn eindeloos! In de Reach-handleiding vindt u een beschrijving van alle mogelijkheden van deze uitgebreide dienst.

4G LTE
Coligo REACH

De Coligo REACH app stelt u in staat om ook onderweg volledig in controle te zijn over je bereikbaarheid. Met deze app maakt u gemakkelijk snel gebruikersprofielen aan op basis van profielen en contacten om u bereikbaarheid in te stellen. U kunt bijvoorbeeld een profiel instellen tijdens uw vakantie, waarbij alle gesprekken worden doorgezet naar een collega. Deze profielen kunt u vervolgens via de app activeren en deactiveren.
Daarnaast biedt de app ook verbruiksinzichten, kunt u uw afzendernummer wijzigen of uw voicemail beluisteren via Visual Voicemail.
De Coligo REACH-app is beschikbaar voor iOS en voor Android. Download voor meer informatie de gebruikershandleiding Coligo REACH

CNE is Microsoft Silver Partner

Al bijna 20 jaar is CNE de vaste ICT partner van de HFB groep. Zij zijn met ons bedrijf meegegroeid. In al die jaren is er nog nooit sprake geweest van uitval. Zelfs tijdens onze recente verhuizing waarbij onze ruim 75 werkplekken en uitgebreid serverpark moesten worden verplaatst, bleef onze ICT omgeving overeind. Het lijkt zo normaal maar het is feitelijk heel bijzonder. Daarnaast is de band met directie en engineers zeer plezierig én zeer direct. Om deze redenen zijn en blijven we een zeer tevreden klant van CNE ICT Professionals.

Rob van Dorp
Directeur HFB Groep, Rotterdam

gantry-media://cne/klanten/ES_logo_transparant_tiny.png
gantry-media://cne/klanten/LekLinge.png
gantry-media://cne/klanten/Amstelveen_logo.jpg
gantry-media://cne/klanten/BoekestijnKester-1.png
gantry-media://cne/klanten/Engels.png
gantry-media://cne/klanten/Just-Brands-Logo_small2.jpg
gantry-media://cne/klanten/FlowFrightLogo.png
gantry-media://cne/klanten/dps-services.png
gantry-media://cne/klanten/logo-RWS-Infra-en-Waterstaat.png
gantry-media://cne/klanten/HFB-logo.png
gantry-media://cne/klanten/MariaTailor-Logo_small.png
gantry-media://cne/klanten/Bagnoles-AIO-logo.png
gantry-media://cne/klanten/Participe-logo_fc1.jpg
gantry-media://cne/klanten/Matchez_logo.jpg
gantry-media://cne/klanten/Stedelijk_logo_tiny.png
gantry-media://cne/klanten/VVV_logo.jpg
gantry-media://cne/klanten/haarlem.png
gantry-media://cne/klanten/hansellogo.jpg
gantry-media://cne/klanten/igc.png
gantry-media://cne/klanten/logo-greuter-logistic-solutions-173-19.png
gantry-media://cne/klanten/logo_bieb.png
gantry-media://cne/klanten/logo-esa-aalsmeer.png
gantry-media://cne/klanten/AmstelveenSport_Logo.jpg
gantry-media://cne/klanten/logo.gif
gantry-media://cne/klanten/logo_nicw.png
gantry-media://cne/klanten/scholten_small_logo.png
gantry-media://cne/klanten/coc-logo_small.png
gantry-media://cne/klanten/sii_logo.png
gantry-media://cne/klanten/omons_klein.png
gantry-media://cne/klanten/ieflogo.png
gantry-media://cne/klanten/aps-logo.png
gantry-media://cne/klanten/Immotix-logo-300x75.png
gantry-media://cne/klanten/buurtboer_logo.png
gantry-media://cne/klanten/coc-adam-logo.png
gantry-media://cne/klanten/Snoeks.png
gantry-media://cne/klanten/timpaan-logo.png
gantry-media://cne/klanten/sushitime.png
gantry-media://cne/klanten/studyflow.png
gantry-media://cne/klanten/pvdbosch.png
gantry-media://cne/klanten/wissing.png