De menselijke maat in ICT

23 jaar kennis en ervaring

CNE Blog

CNE Blog
Regelmatig bloggen we over diverse interessante ICT gerelateerde zaken

Microsoft stopt met Skype voor Bedrijven on-line per 31 juli 2021

 

Vandaag kondigen we aan dat Skype voor Bedrijven Online buiten gebruik wordt gesteld op 31 juli 2021. Na dat moment is de service niet meer toegankelijk.skypevoorbedrijven

Om klanten in staat te stellen een geslaagde upgrade van Skype voor Bedrijven Online naar Teams te plannen en implementeren, biedt Microsoft uitgebreide richtlijnen en bronnen, waaronder een framework voor bewezen succes, praktische tips, downloadbare items, gratis trainingen door instructeurs en hulp met FastTrack-onboarding voor in aanmerking komende abonnementen. Er is ook een uitgebreide lijst met Microsoft-partners die klanten kunnen helpen bij hun upgrades naar Teams.

De buitengebruikstelling van Skype voor Bedrijven Online heeft geen invloed op Skype (consumenten), Skype voor Bedrijven Server en klanten van Skype on-premises. 

Huidige klanten van Skype voor Bedrijven Online met bestaande Office 365-tenants zullen geen wijzigingen zien in de service tot de datum van de buitengebruikstelling en kunnen nieuwe gebruikers blijven toevoegen, indien nodig. Maar met ingang van 1 september 2019 krijgen alle nieuwe Office 365-klanten direct Teams. 

Zie de Teams-blog voor meer informatie over de aankondiging.

Op de informatie op deze pagina is het Microsoft-beleid: vrijwaring en wijzigingsbericht van toepassing. Keer regelmatig terug naar deze site om te zien of er dergelijke wijzigingen zijn aangebracht.

 

Laatst bijgewerkt: 16 aug. 2019
1
Pippi