Eerlijke ICT

24 jaar kennis en ervaring

CNE Blog

CNE Blog
Regelmatig bloggen we over diverse interessante ICT gerelateerde zaken

Beheer(s) uw bereikbaarheid

Het komt nogal eens voor: Uw bedrijf wijkt af van de normale openingstijden. Dat kan bijvoorbeeld voorkomen bij een bedrijfsuitje of -etentje. Of bij vakanties, ziektes of andere al dan niet geplande afwezigheid van medewerkers. En natuurlijk bij feestdagen en andere vrije dagen. U kunt vast wel een lijstje opstellen met situaties waarin uw bereikbaarheid moet worden aangepast aan de standaard.

Met een Xelion telefooncentrale kunt u uw bereikbaarheid vrijwel helemaal automatisch regelen. Het enige wat u hoeft te doxelion 7en is een code intoetsen die overeenkomt met de situatie. Uw Xelion doet vervolgens precies wat u heeft bedacht bijvoorbeeld een bandje afspelen of een doorschakeling naar een mobiel nummer realiseren. Als de situatie weer is genormaliseerd, toetst u nogmaals de betreffende code in, en de centrale staat weer in de normale stand.

Het aantal situaties en bijbehorende codes is onbeperkt. De schakelmogelijkheden ook.

Voorbeeld:  Het is een feestdag, hoera! U bent gesloten.

  • U toetst de feestdag code in op een willekeurig Xelion toestel (dat mag natuurlijk ook een mobiele telefoon zijn), bijvoorbeeld 3333
  • Ter bevestiging krijgt u een melding: Feestdag-stand is geactiveerd.
  • Wanneer u gebeld wordt, speelt uw telefooncentrale de tekst af: 'Het is vandaag een feestdag en daarom zijn we gesloten. Op de eerstvolgende werkdag staan we weer voor u klaar vanaf half negen 's-ochtends. Prettige dag verder! Einde bericht '
  • Wanneer de feestdag voorbij is, toets u weer de feestdag-code in: 3333
  • Ter bevestiging krijgt u een melding: Feestdag-stand is gede-activeerd.
  • Uw centrale staat weer in de normale stand.

Kosten

Wanneer er teksten moeten worden ingesproken, rekenen wij voor elke tekst slechts € 25,00. Wanneer u de teksten zelf aanlevert, rekenen we € 10,00 per tekst voor de audio-nabewerking. De meld-teksten zijn inbegrepen. Per situatie/scenario rekenen we € 25,00 voor het programmeren van de centrale.

1
Behandel eindgebruikers als kleine kinderen (?)
Update uitfasering ISDN1, ISDN2 en PSTN MV-aanslui...

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.cne.nl/